Es Verger: Hort ecològic


Es Verger: Hort ecològic

 

“Arbre, mon cor t’enveja. Sobre la terra impura,

com a penyora santa duré jo el teu record.

Lluitar constant i vèncer, regnar sobre l’altura

i alimentar-se i viure de cel i de llum pura …

O vida, o noble sort! “

 

Miquel Costa i Llobera

 

Al Verger ens espera un plaent dia de feina al camp. Trobarem les fragants plantes aromàtiques;romaní, sàlvia, lavanda i la fresca herbasana. Ja estaran madurs els pèsols i tendres les bledes, apunt de collir i dur a taula. Preparats per sembrar portarem els brots de carabassí i albergínia.

Les tomatigueres ja creixen amb força i és l’hora de preparar les canyes que ens ajudaran a aconseguir una bona collita madurada al sol.

 

En el Verger nos espera un placentero día de trabajo en el campo. Encontraremos las fragantes plantas aromáticas; romero, salvia, lavanda y la fresca menta. Ya estarán maduros los guisantes y tiernas las acelgas,  listos para llevar a la mesa. Preparados para la siembra traeremos los retoños de calabacín y berenjena.

Las tomateras crecen con fuerza y es la hora de preparar las cañas que nos ayudaran a conseguir una buena cosecha de madurar al sol.