Quins principis!!!!!!!

    En memòria del nostre avi filosòfic, GROUCHO MARX, que va resumir la nostra ideología básica quan va dir: “Aquests són els meus principis; si no li agraden, en tinc d’altres.”

  

    Morty arriba a casa i es troba la dona i el seu millor amic, Lou, despullats al llit. Quan Morty està a punt d’obrir la boca, Lou surt del llit d’un salt i li diu:

            -Abans que diguis res, amic meu, a qui creuràs, a mi o als teus ulls?

     

    Un home de noranta anys va anar al metge i li va dir:

            -Doctor, la meva dona, que té divuit anys, s’ha quedat embaraçada.

            El metge li va contestar:

            -Deixi’m que li expliqui una història. Un home va anar a caçar, però en lloc d’una escopeta, es va emportar per error un paraigua. Quan de sobte un ós se li va tirar a sobre, va agafar el paraigua, va disparar a l’ós i el va matar.

            L’home va dir:

            -Impossible. L’ós el devia matar algú altre

            -Exactament el que penso jo! -va dir el metge.

  

    Un home que busca la veritat ha sentit dir que el guru més savi de tot l’India viu al cap damunt de la muntanya més alta del país. L’home que busca la veritat tresca per planes i valls fins que arriba a la muntanya llegendària. És increïblement costeruda i més d’una vegada rellisca i cau. Quan arriba al cim està ple de talls i de rascades, però allà dalt es troba el guru, assegut amb les cames encreuades davant de la seva cova.

            -Oh, guru savi -diu l’home que busca la veritat-, t’he vingut a trobar per preguntar-te quin és el secret de la vida.

            -Ah, sí, el secret de la vida -diu el guru-. El secret de la vida és una tassa de té.

            -Una tassa de té? He pujat fins aquí dalt per descobrir el sentit de la vida i em dius que és una tassa de té?!

            El guru s’arronsa d’espatlles.

            -Doncs potser no és una tassa de té.

   

    Un dentista de Filadelfia, Sam Lipschitz, se’n va anar a l’India per descobrir el sentit de la vida. Van passar uns quants mesos i la seva mare no n’havia tingut notícies. Finalment, va agafar un avió cap a l’India i va preguntar per l’home més savi que hi hagués. La van adreçar a un ashram, on el guarda li va dir que hauria d’esperar una setmana per tenir audiencia amb el guru, i que quan arribés el moment només li permetrien dir quatre paraules. Va esperar tot rumiant a conciencia les paraules que li diria. Quan finalment la van portar davant del guru, la dona li va dir:

            -Sam, torna a casa!